Velkommen til gratis synstolk kveld

Filmplakat Max Manus
Vi inviterer til gratis synstolk kveld den 4. september. På programmet står blant annet visning av storfilmen Max Manus, informasjon om hvordan vi synstolker og pizza.

Mye spennende har skjedd i forhold til synstolking det siste året. Nye løsninger for både synstolking på teater og kino har vært prøvd ut, og disse systemene er nå satt i drift. Derfor er det også ekstra gledelig å kunne invitere synshemmede til en gratis synstolk kveld. Du vil bli oppdatert på hva som skjer innenfor synstolking, og du vil få et innblikk ii hvordan vi synstolker.

Første gang

Hovedposten på programmet er visningen av den norske storfilmen Max Manus. Vi lykkes ikke med å få synstolket denne publikumssuksessen da filmen kom, men fikk heldigvis synstolket den i etterkant. Filmen vises derfor for første gang med synstolking denne kvelden. For å skape kinostemning vil det bli servert popcorn, og i tillegg gratis pizza i pausen.

Begrenset med plassser

Siden det er begrenset med plasser, må du melde deg på til kvelden. Vær derfor også rask, hvis du vil sikre deg plasss. Synstolk kvelden finner sted i våre lokaler i Jerikoveien 22 i Oslo den 4. september fra 17.00 til 21.00.

Meld deg på synstolk kvelden den 4. september.

Dersom du har problemer med påmeldingsskjemaet, kan du ringe 21 53 80 10.

Program

Klokkeslett Tema
17.00 Velkommen
17.10 Visning av Max Manus (første del)
18.00 Pizza
18.30 Vising av Max Manus (andre del)
19.10 Slik synstolker vi
19.30 Pause
19.45 Synstolking på kino og teater
20.10 Spørsmål og innspill fra Deltakerne
21.00 Slutt

Hjertelig velkommen!


Comments are closed.