Vi feirer milepæl med stort salg på synstolkede filmer

Filmplakaten til Tatt av kvinnen

MediaLT har nå produsert 50 norske filmer med synstolking. Vi feirer denne milepælen med å tilby synstolkede filmer til svært lave priser. 33 av filmene foreligger på DVD.

MediaLT har produsert nesten alle filmer som til nå er synstolket i Norge, og det var nå i oktober vi produserte nummer 50. Det ønsker vi å feire med å gi synshemmede i Norge muligheten til å sikre seg filmene til en svært rimelig penge. Det gjelder å benyttte seg av denne muligheten, fordi flere av filmene ikke vil være mulig å få tak i lenger.

Ti år siden den første

Det er nå også ganske nøyaktig ti år siden den første filmen ble produsert med synstolking i Norge. Det var filmen Tatt av kvinnen. En komplett oversikt over alle synstolkede filmene finnes på filmforalle.no (også hvilke som foreligger på DVD).

Gunstige pakkepriser

En synstolket film koster 149 kroner. Vi tilbyr nå tre filmer til samme pris, og i tilleg svært gunstige priser for fem og ti filmer. Du kan selv velge deg ut hvilke filmer som skal inngå i pakkeprisene (se oversikten på filmforalle.no). Prisene er som følger:

  • Pakkepris tre synstolkede filmer: 149 kroner.
  • Pakkepris fem synstolkede filmer: 219 kroner.
  • Pakkepris ti synstolkede filmer: 379 kroner.

Ønsker du å bestille kan du sende en e-post til info@medialt.no eller ringe 21 53 80 10. Det gjelder å være rask, hvis du vil sikre deg tilbudet. Vi har et begrenset antall av hver film.


Comments are closed.